Başkan Albayrak, özel insanları yemekte ağırladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla il genelindeki engelli vatandaşları yemekte ağırladı. 

GÜNDEM 4.12.2019 11:34:00 0
Başkan Albayrak, özel insanları yemekte ağırladı

Süleymanpaşa’da düzenlenen yemeğe Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve Çerkezköy’deki engelli vatandaşlar ile Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve dernek üyeleri de katıldı. 

 

SORUNLARA DİKKAT ÇEKİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Daire Başkanları ve ilçelerde faaliyet yürüten engelli derneklerinin katıldığı yemekte engelli vatandaşların yaşadıkları sorunlara dikkat çekilirken, sorunların çözümü noktasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin her durumda engelli vatandaşların yanında olacağı kaydedildi. Yemekte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Engelli kardeşlerimizi yalnızca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hatırlayan bir belediye değiliz. Artık her zaman bir araya gelip konuşuyoruz, sorunları çözmeye çalışıyoruz” dedi. 

 

“ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR”

 

2'nci hizmet döneminde engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları çok önemli projelerinin olduğunu söyleyen Albayrak, “Beni de oldukça mutlu eden, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiğimiz Merdivenli Park Projemiz engelli vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Merdivenli Parkı önceden engelli kardeşlerimiz kullanamıyordu. Şu an rahatlıkla kullanabiliyorlar” dedi. 

 

“2020’DE TEMELİ ATILACAK”

 

Tüm ilçelerde  engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak olan projelere imza atacaklarını söyleyen Albayrak, “Buradan Kapaklı ilçesinden gelen kardeşlerime bir müjde vereyim. 2020 yılı içerisinde Kapaklı ilçemizde "Engelli Yaşam Evi"nin temelini atacağız. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz ve daha fazla konuşacağız. Hepinize engellerin olmadığı bir hayat diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ