"Bizim gündemimizde dijital ekonomi, dijital ticaret, dijital Türkiye, geleceğin şehirleri var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MÜSİAD Vizyoner'19 programında yaptığı konuşmada, "Bizim gündemimizde dijital ekonomi, dijital ticaret, dijital Türkiye, geleceğin şehirleri var. Türkiye'nin geleceÄ?

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 27.11.2019 15:00:00 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’19 adlı programa katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Dünyanın 94 ülkesinde ve 224 noktada aktif şekilde faaliyet yürüten MÜSİAD’ın bu önemli gücünü ülke ekonomisinin emrine vererek, çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geniş örgütlenme ve faaliyet ağı ile kendi alanında dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer alan MÜSİAD camiasını, ekonomimize sağladıkları katkılar için tebrik ediyorum” ifadesini kullandı. 

Vizyoner’19 programının daha çok dijital ekonomi, dijital ticaret, geleceğin şehirleri, millî teknoloji hamlesi gibi başlıklar altında şekillendiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim gündemimizde dijital ekonomi, dijital ticaret, dijital Türkiye, geleceğin şehirleri var. Türkiye’nin geleceği, işte burada, bu toplantıda yapılacak tartışmalarla şekillenecektir” dedi.

İSEDAK Başkanı sıfatıyla misafirlerine “Güzel İstanbul’umuza hoş geldiniz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve mağdurlara, Mekke’ye, Medine’ye, Kudüs’e, Filistin’e selamlarını iletti.