Başkan Albayrak muhtarlarla yemekte bir araya geldi

Çorlu'da muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Daha yaşanılabilir bir Çorlu ve Tekirdağ için hız kesmeden çalışmaya devam ed

GÜNDEM 27.11.2019 14:36:00 0
Başkan Albayrak muhtarlarla yemekte bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

HER ŞEY OTURDU

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un da katıldığı yemekte konuşan Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki hizmetlerin yüzde 70'ini biz, yüzde 30'unu ise ilçe belediyeleri gerçekleştiriyor. Örneğin; Çorlu'daki zabıta, temizlik elemanları gibi personelleri büyükşehir belediyesi bünyesinde görev yapıyor. Bunun yanında ilçelerdeki cadde, sokak, park ve bahçelerin bazıları Büyükşehir Belediyesine bazıları da Çorlu Belediyesi'ne bağlı. Bu durum, hem büyükşehir belediyesinin hem de Çorlu Belediyesi'nin sorumlu olduğu caddelerin bulunduğu mahallelerde ilk zamanlar sorun olabiliyordu; muhtarlarımızın kime danışacağı konusunda kafası karışabiliyordu. Fakat şimdi her şey oturdu” dedi. 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Seçilmiş insanlar olduklarını ve vatandaşların tüm taleplerini yerine getirmekle yükümlü olduklarını kaydeden Albayrak, “Yapacak çok işimiz var. Daha yaşanılabilir bir Çorlu ve Tekirdağ için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Sonrasında mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdi.   

Haber / Buse SERİN