"Bir okulumuzu daha teslim alıyoruz"

Türkiye Okul Kıyafetçileri Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Derneği, Çerkezköy'deki öğretmenlerin ardından dün de Business Cafe'de düzenlenen kahvaltıda Kapaklı'da görev yapan ?

GÜNDEM 26.11.2019 13:38:00 0

Türkiye Okul Kıyafetçileri Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, dernek başkan yardımcısı Selim Arıkök ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte davetlileri kapıda karşılarken, kahvaltı boyunca da konuklarla yakından ilgilendi. 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Her yıl geleneksel olarak Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğretmenlerle bir araya geldiklerini ve bu yıl da geleneği sürdürdüklerini belirten Yaşar Yılmaz, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

KAPAKLI’YA HAYIRLI OLSUN

Öğretmenleri bir araya getiren Türkiye Okul Kıyafetçileri Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Derneği’ne teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da, kahvaltıya gelirken güzel bir haber aldığını ifade ederek “Kapaklı’da bir okulumuzu daha teslim alıyoruz. Atatürk mahallemizde inşallah yeni bir okul yapmak istiyoruz” dedi ve yeni okulun Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti. Dün saat 09.00’da düzenlene kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanvekili Mustafa Sandıkçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, şube müdürleri, Kapaklıspor Başkanı ve meclis üyesi Nizamettin Çoban, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Haber / Ozan URTEKİN