Kaymakam Abban: Bulunduğumuz nokta Çerkezköy'e yakışmıyor

Türkiye Okul Kıyafetçileri Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy'de görev yapan öğretmenleri kahvaltıda ağırladı. Kahval

GÜNDEM 25.11.2019 14:22:00 0
Kaymakam Abban: Bulunduğumuz nokta Çerkezköy

Dün saat 08:30’da Tokoçin Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkanları, Şehit Aileleri ve hayırsever vatandaşlar katıldı. Türkiye Okul Kıyafetçileri Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetçileri Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, dernek başkan yardımcıları Selim Arıkök, Atilla Dinç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. 

“HAYATIMIZDA ÖNEMLİ BİR YERLERİ VAR”

Yaşar Yılmaz, kahvaltıda yaptığı konuşmada, katılan herkese teşekkür ederek tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da herkesin anılarında, hatıralarında öğretmenlerin verdiği emek ve gayretlerin olduğunu belirterek “Bizleri bugünlere getiren, yetiştiren fedakar öğretmenlerimizin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz” dedi. 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Çerkezköy’ün eğitim camiası olarak Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban önderliğinde, hayırseverler ve okul aile birlikleri ile beraber, el birliği ile çocukları daha mutlu yarınlara, daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için el ele, kol kola emek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Akay, “Buradaki emeklerin temelinde hepimizin çocuklarının, Çerkezköy’ün çocuklarının geleceğe umutlu bakabilmelerini sağlamak var. Bu anlamda verilen emekler kıymetli, öğretmenlerimizin fedakarca göstermiş oldukları gayretler eğitim ile pekişiyor. Dolayısı ile ne kadar teşekkür etsek az. Ben bir kere daha bu duygular ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi. 

“EĞİTİM KALİTEMİZİN YÜKSELTİLMESİ GEREKİYOR”

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da eğitim ve öğretime gönül veren, fedakarca çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasını başladı. Eğitimin vazgeçilmez bir sektör olduğunu söyleyen Kaymakam Abban, Çerkezköy’de göreve başladıktan sonra eğitim noktasında elinden gelen gayret ve çabayı gösterdiğini, bu noktada kendisine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Tekirdağ Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Milletvekilleri ve hayırseverlerin de önemli destek ve katkılarının olduğunu belirtti. Fiziki şartları bir nebze de olsa güzel bir hale getirdiklerini kaydeden Abban “Asıl madalyonun öbür yüzü var. Eğitim kalitemizin yükseltilmesi gerekiyor. Şuna bulunduğumuz nokta bence Çerkezköy’e yakışmıyor. Daha da yükseğe çıkartmak için elimizden geleni yapmamız gerektiğine inanıyorum” diyerek tüm öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

Haber / Emre BOZ