MHP Malkara Teşkilatı, yeni yönetimini tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Yönetimi gerçekleştirdiği kahvaltılı programda ilçe yönetimini ve yönetim içinde yaptığı görevlendirme ile göreve atanan partilileri kamuoyuna tanıttı. 

GÜNDEM 20.11.2019 16:47:00 0
MHP Malkara Teşkilatı, yeni yönetimini tanıttı

MHP İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; MHP İl Başkanı İlker Yücel, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Çeşmeliler ve Elber Alper Kaşıkçılar ve MHP Malkara Belediye Meclis üyesi Selahattin Karacaoğulları katıldı.

‘MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BÜYÜK BİR AİLEDİR’

MHP İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı yaptığı açılış konuşmasında, “9 Kasım günü itibariyle güzel ve şirin ilçemizin Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulu olarak göreve atanmış bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir ailedir. Bu ailenin ferdi olan ve partiye gönülden bağlı üyelerimiz vatanına, milletine ve cumhuriyete duyduğu sevgiyle yoğrulmuş vatan evlatlarıdır.” dedi.

‘GURUR VESİLESİ OLACAKTIR’

İbrahim Zilbastı, “Unutulmaz başbuğumuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde Türk siyasal hayatında yer almaya başladığı 1960’lı yıllardan beri vatan ve bayrak uğrunda gözünü budaktan sakınmamış, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında milli değerlere kalkan olmuş ve ülke siyasetinde belirleyici unsur olarak görev yapmıştır. Kutsal bir görev olan bu yolda çalışmak ben ve yol arkadaşlarım için gurur vesilesi olacaktır. Başarının zorlu yolu saygı, sevgi, dürüstlük, birlik ve beraberlikten geçmektedir. Yapacağımız hizmetlerde ortak akıl ve istişare müessesesini devamlı kullanarak daha katılımcı bir yönetim tarzı ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı. 

‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

MHP İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı son olarak, “İlçemizde partimizin misyonunu benimseyen milli davamıza ve Malkara’mıza hizmet etmek amacıyla siyaset yapmak isteyen tüm hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız. Güzel ilçemizin sorununun hepimizin sorunu olduğunun bilincinde hareket ederek, hemşerilerimizin sesi olacağız. Bu duygularla Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe yönetimi olarak hemşerilerimizi sevgiyle selamlıyor, önümüzdeki günlerin aziz Türk milletimize, sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz. Teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YENİ YÖNETİM

Yapılan sofra duasının ardından MHP Malkara Yönetim Kurulu üyeleri ve Yönetim Kurulu içinde yapılan görevlendirme ile görev verilen MHP’li  üyeler basına tanıtıldı. İbrahim Zilbastı (emekli astsubay) başkanlığındaki yeni yönetimde Ömer Eğilmez (Emekli-  Pazarlamacı), Kemal Ateş (Çiftçi), Gürcan Yılmazgüç (Esnaf), Sefer Yolcu (Esnaf-Çiftçi), İsmail Kurt (Esnaf-Çiftçi), Nazmi Tak (Esnaf), Arif Karan (Sigortacı), Onur Topçu (Elektrikçi), Muhammer Güz (Emekli Öğretmen), Emin Eğilmez (Çalışan), Özcan Kantürk (Güvenlik Görevlisi), Orçun Atasoy (Esnaf), Cengiz Yalçın (Esnaf), Ayşe Çakmak (Çalışan), Hüseyin Yontar (Esnaf), Mustafa Kızıl (Çiftçi), Kemal Öz (Esnaf), Serkan Ergen (Esnaf), Cansever Topçu (Çiftçi), Hüseyin Akel (Esnaf), Tekin Tat (Esnaf), Yasin Kurt (Esnaf), İbrahim Çakmak (Güvenlik Görevlisi), İlker Esgar (Çiftçi), Bülent Yırtıcı (Esnaf), Rüstem Örpek (Esnaf), Fatih Kaya (Çiftçi), Ali Minez (Esnaf), Serkan Pehlivan (Esnaf), Şerafettin Yalçın (Çiftçi) ve Cem Şen (Eczacı) yer aldı. 

MHP MALKARA YÖNETİM KURULU GÖREVLENDİRME

İbrahim Zilbastı başkanlığındaki yönetimde Ömer Eğilmez ve Bülent Yırtıcı başkan yardımcısı, Muhammer Güz ve Onur Topçu genel sekreter, Gürcan Yılmazgüç ve Yasin Kurt muhasip üye olarak görevlendirildi. 

Haber / Murat YAYIN