Başkan Çetin: Her zaman yanınızda olacağız

Barış Pınarı Harekatı'nda yaralanarak gazi olan Piyade Uzman Çavuş Anıl Kütüklü'yü Atatürk Mahallesi'ndeki baba ocağında ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ?

GÜNDEM 19.11.2019 17:07:00 0
Başkan Çetin: Her zaman yanınızda olacağız

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan ve 24 Ekim’de teröristlere ait drone bağlanmış el yapımı patlayıcının patlaması sonucu el, omuz ve yüzünden yaralanarak gazi olan Piyade Uzman Çavuş Anıl Kütüklü’yü Atatürk Mahallesi’ndeki baba ocağında ziyaret etti. Mustafa Çetin’e ziyaretinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş da eşlik etti.

 

“BU VATAN VE BU MİLLET KAHRAMANLARIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLU”

 

Gazi Anıl Kütüklü ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çetin, “Geçmişe baktığımızda aziz milletimiz tarihi okuyan değil yazan olmuştur. Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz da Aziz Milletimiz bağımsızlığı, vatanın birliği ve bütünlüğü için göğsünü siper etmiştir. Bu vatan toprağı içinde kahramanca mücadele eden şehit ve gazi olan güvenlik güçlerimizin aileleri ve kendileri bizlere emanettir. Üstün bir cesaretle çarpışan ve canını bile esirgemeden vatan topraklarını koruyan kahramanlarımıza, bu vatan ve milletimiz çok şey borçludur” dedi.

 

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

 

Gösterilen bu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir düşmanın duramayacağını kaydeden Çetin, “Her zaman milletimizin hayır ve iyilik duaları sizinledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Her zaman yanınızda olacağız” dedi.

 

“YENİDEN GÖREVİME DÖNMEK İSTİYORUM”

 

‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ diyerek bu yola çıktıklarını söyleyen 23 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Anıl Kütüklü de tedavisinin ardından yeniden görevine dönmek istediğini belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU