Bakan Selçuk: Öğretmen Destek Noktaları kurucağız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Türkiye'nin 957 ilçesine, iline değil, her ilçesine öğretmen destek noktaları açıyoruz. Şu an tasarım aşamasındayız ve en kısa zamanda her ilçede yapılanmam

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 18.11.2019 16:20:00 0
Bakan Selçuk: Öğretmen Destek Noktaları kurucağız

HER İLÇESİNE ÖĞRETMEN DESTEK NOKTALARI AÇIYORUZ

"Bu eğitimlere öğretmenlerimizin erişimiyle ilgili yaşanan aksaklıkları ortadan kaldırmak için çok önemsediğim ve değer verdiğim bir projenin müjdesini bugün vermek isterim. Türkiye'nin 957 ilçesine, iline değil, her ilçesine öğretmen destek noktaları açıyoruz. Şu an tasarım aşamasındayız ve en kısa zamanda her ilçede yapılanmamızı tamamlayacağız. Bu öğretmenlerimiz için bir nevi ayağını eğitim fakültesinden kesmemek demek.” ifadelerinde bulundu. 

BÜYÜK BİR YAP-BOZ GİBİ GÖRÜYORUM EĞİTİMİ

Bakan Selçuk, "Mesleki gelişim programlarına, duyurulara, öğretmen kitaplığına ve güncel konulara ulaşabilmeniz için ogretmen.meb.gov.tr adresinde yeni bir web sitesi hazırladık. Küçük küçük pek çok parçanın bir araya gelmesiyle oluşan büyük bir yap-boz gibi görüyorum eğitimi. Ben parçaların hepsini tek tek biliyorum, bir yıldır da uygun parçaları uygun yerlere koymak için çalışıyoruz.” dedi.