Lojistikte Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (MYO), CEVA Lojistik Ltd. Şti. firması ile "Eğitim ve Öğretim İşbirliği" yaptı. İşbirliği protokolü NKÜ Rektörü Prof. Dr. M?

GÜNDEM 15.11.2019 18:04:00 0
Lojistikte Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü imzalandı

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni eden firma temsilcisi Yüksel Baştürk, deneyimin istihdam aşamasında insan kaynakları açısından önemine değindi. Baştürk, bu protokol sayesinde mezuniyetten önce öğrencilerin bu deneyime sahip olacaklarına inandığını kaydetti. 

İŞ YERİNDE STAJ İMKANI

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de imza töreninde yaptığı konuşmada, “Yapılan işbirliği ile işbaşında eğitim, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla öğrencilerimize işletmelerinde iş yerinde staj imkânı tanıdıkları için firma temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.  Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Çerkezköy MYO Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, NKÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Moralar, Çerkezköy MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan Yılmaz ve Lojistik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selin Bahar Bengi ile firmanın Avrupa Bölge Yönetimi de katıldı. 

Haber / Menşure KARDEŞ