Ferforjeler parklara ve yeşil alanlara monte edildi

Çerkezköy Belediyesi'nin öz kaynakları ile yaklaşık 4 bin metre ferforje imalatı yapıldı. Ferforjeler Çerkezköy'deki park ve yeşil alanlara monte edildi.

GÜNDEM 14.11.2019 16:05:00 0
Ferforjeler parklara ve yeşil alanlara monte edildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediyenin öz kaynakları ile imalatı yapılan yaklaşık 4 bin metre ferforje, Çerkezköy genelindeki park ve yeşil alanların etrafına monte edildi. Kendi ekipmanımız ile imalatını tamamladığımız ferforjelerin kentimiz genelindeki park ve yeşil alanlarımızın etrafına montajını tamamlayarak, park ve yeşil alanlarımızı güzel bir görünüme kavuşturduk." şeklinde konuştu.

"CİDDİ BİR TASARRUF" 

Başkan Akay, ferforje imalatı ile ciddi bir tasarruf edildiğini vurgulayarak, "Hem tasarruf ettik, hem de kentimiz genelindeki birçok park ve yeşil alanının etrafını daha hızla ferforje ile kapladık. Şu ana kadar yaklaşık 4 bin metrelik bir ferforje imalatını gerçekleştirdik. İmalatımız seri bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz kentimiz genelindeki tüm park ve yeşil alanların tamamını imal ettiğimiz ferforjeler ile çevirerek, güzel bir görünüme kavuşturmak." ifadelerini kullandı.

Haber / Menşure KARDEŞ