Korkunç cinayette baba ve oğlu tutuklandı

Çerkezköy'de evden kaçtığı için öldürülen 18 yaşındaki Sultan Kütük'ün cinayet şüphelileri olarak Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen babası Okan Kütük ile ağabeyi Oktay K?

GÜNDEM 13.11.2019 18:00:00 0
Korkunç cinayette baba ve oğlu tutuklandı

Ailesiyle birlikte Çerkezköy'de yaşayan Okan Kütük, iddiaya göre bir süre önce evden kaçan kızı Sultan Kütük’ü Tarsus’ta bularak önceki akşam saat 20.00 sıralarında kiralık otomobille Çerkezköy’e getirdi. 

2 TANE BOŞ KOVAN BULUNDU

İddiaya göre Sultan Kütük, Çerkezköy’e dönüş yolunda Büyükçavuşlu yakınlarında başından ve boynundan ruhsatsız silahla vurularak ağır yaralandı. Babası tarafından aynı araçla Çerkezköy Devlet Hastanesi acil servisine götürülen Sultan Kütük doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Üzerinde silah bulunan ve kızını vurduğunu söyleyen baba Okan Kütük, hastanede polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından genç kızın hastaneye getirildiği araçta inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, araçta 2 tane boş kovan buldu. Okan K.’nin emniyetteki ifadesinde, kızının kendisine "Sen yarın işe git, ben yine kaçacağım" dediği, bunun üzerine sinirlenerek kızını vurduğunu söylediği öğrenildi. Babanın ifadelerinin çelişkili olması nedeniyle soruşturma genişletilirken, soruşturma savcısı ek gözaltı istedi. 

BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

HTS kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Sultan Kütük’ün vurulduğu saatte olay yerinde olduğu belirlenen ağabeyi Oktay Kütük’ü (24) de gözaltına aldı. Polis ekipleri baba ve oğlunu emniyette çapraz sorguya aldı. Baba Okan Kütük’ün emniyetteki ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini söylediği öğrenilirken, Oktay Kütük’ün ise ‘Babam değil ben vurdum’ dediği öğrenildi. Cinayet şüphelisi olarak dün Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılan baba ve oğlu tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne konuldu. Sultan Kütük cinayetinin düğümü, savcılık tarafından toplanan delillerinin incelenmesinin ardından çözülecek.

Haber / Şaban KARDEŞ