Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler

Malkara Kaymakamı, Belediye başkanı, Emniyet Müdür vekili, ilçe jandarma komutanı ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikler

GÜNDEM 12.11.2019 18:08:00 0
Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan ile Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimiz Turgut Arslan, Kemal Kartal, Mümin Kuru, Tolga Altunay,  Recep Bağrıyanık, İsmet Yiğit, Osman Bayraktar, Rıdvan Tunca, Nihat Alparslan, Recep Aktaş, Necmi Elmasan ve Hasan Akbaş'ın kabirlerini ziyaret edip, dua ederek ailelerine şanlı Türk Bayrağımızı takdim etti.

VATANIMIZ İÇİN CANLARINI FEDA ETTİLER

Ziyaretlerde; Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanı sıra Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oktay Oğuz, Malkara İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Mehmet Çetin ve Belediye Meclis Üyesi Afşin Turan da yer aldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Şehitlerimiz bu güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiştir. Makamların en yücesi olan peygamber makamından sonra gelen şehitlik mertebesine ulaşmış şehitlerimizin mezarları başında dua ettim. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Allah tüm şehitlerimizden razı olsun.” dedi. 

Haber / Murat YAYIN