Üyeler, 'Devlet Destekleri' hakkında bilgilendiriliyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, üyelerin 'Devlet Destekleri'nden en iyi şekilde yararlanması amacıyla; Eğitim, Tanıtım ve Danışmanlık faaliyetleri verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Trakya Kalkınm

GÜNDEM 8.11.2019 11:18:00 0
Üyeler,

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, "Yeni yatırımların teşvik edilmesi, iş hacimlerinin gelişmesi, işletmelerin güçlendirilmesi hedefleriyle farklı kamu kurumları tarafından sağlanan desteklerin en iyi şekilde anlatılması amacıyla faaliyetler düzenliyoruz." dedi.

"TARİHLERİNİ ÜYELERİMİZE BİLDİRECEĞİZ"

Ilık, “Bölge ekonomisine ve gelişimine katkı sağlamak, üyelerimizin rekabet gücünü artırmak, Ajans faaliyetleri ve özellikle Devlet Destekleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde, TRAKYAKA Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Uzmanları tarafından odamızda bilgilendirmelerde bulunulmaktadır. Yapılacak olan bu bilgilendirmelerin tarihlerini üyelerimize bildireceğiz. Desteklemeler konusunda doğru bilgiye, doğru kaynaktan ulaşabilmeleri amacıyla üyelerimizi odamıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Haber / Ozan URTEKİN