Baro Odası modernize edildi

Çerkezköy Adliyesi'nde bulunan Tekirdağ Barosu Çerkezköy Temsilciliği Odası modernize edildi. Yenilenen baro odası dün düzenlenen törenle açıldı. 

GÜNDEM 7.11.2019 17:43:00 0
Baro Odası modernize edildi

 

 

Dün saat 10:30’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Çerkezköy Adliye Sarayı İcra Müdürü Şenay Türkan Akbaba, Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Sedat Tekneci, Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Tekirdağ Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Ertürk Karataş ve Tolga İşcan, Tekirdağ Barosu Çerkezköy Temsilcisi Avukat Mustafa Teymur, çok sayıda hakim, savcı ve avukat katıldı. 

“GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK”

Açılışta konuşan Tekirdağ Barosu Başkanı Sedat Tekneci, eşitlik ilkesine önem verdiklerini belirterek, bu yola çıkarken de hep bunu vurguladıklarını belirterek “Tekirdağ’dan meslektaşlarım, Çorlu’dan meslektaşlarım ve Çerkezköy’den de temsil sağlayarak güzel bir birliktelik yakaladık” dedi. 

“ELLERİMİZDEN GELDİĞİNCE GÜZELLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Adliyenin fiziki şartlarını ellerinden geldiğince güzelleştirmeye çalıştıklarını belirten Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci ise son olarak arabuluculuk odası ve uzlaşma odasını da yaptıklarını kaydetti. Avukatların burada rahat etmesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Örenci, Çerkezköy’de 1 yıldır görev yaptığını, geldiği günden beri avukat, hakim ve savcılarla iletişimlerinin yüksek olmasını ve aralarında samimiyet duygusunun olmasını istediğini ifade etti. Uyumlu çalıştıklarını söyleyen Örenci bundan sonra da bu birlikteliğin, uyumlu çalışmanın ve aradaki iletişimin kuvvetli olmasını temenni etti. 

“NEZİH BİR ORTAM OLUŞTURULDU”

Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün de Baro Odası’ndaki eşyaların yenilendiğini, meslektaşlarının rahatça bekleyebileceği nezih bir ortam oluşturulduğunu, odanın modern bir görünüm kazandığını belirterek emeği olan herkese teşekkür etti. 

Haber / Buse SERİN