'Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır'

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi'nde yaptırılan ve aile çay bahçesi, spor kompleksi, çocuk oyun parkı ve basketbol sahasını bünyesinde bulunduran '29 Ekim Barış Pınarı Pa

GÜNDEM 29.10.2019 16:00:00 0

Açılışa AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad Sungur, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Buradan söz veriyorum. İlçe merkezimizde bulunan 14 mahallemizde, önümüzdeki yıl içinde bunun gibi birçok parkı açmış olacağız. Çünkü biz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ne kadar çok hizmet edersek o kadar mutlu oluyoruz” dedi. 

 

BELEDİYE İMKANLARI İLE YAPILDI

 

Parkın ihale edilmeden belediye imkanları ile yapıldığını söyleyen Yüksel, “Bu parkın bir benzeri Hürriyet mahallesinde, ihale yoluyla yapılmış. Orası 450 bin TL. burası 300 bin TL. Belediye imkanlarımızla bu parkları yapmaya devam ettiğimizde, 10 tane yaptığımızda 4 tanesi bedavaya gelecek” dedi. 

 

“YOL SORUNU KALMAYACAK”

 

5 ayda 250 bin metrekare yol yaptıklarını söyleyen Yüksel, önümüzdeki yıl Süleymanpaşa’da yol sorunu kalmayacağını söyledi. Süleymanpaşa sahilindeki eski iskelede Çarşamba günü itibariyle tamir ve tadilat çalışmalarının başlayacağını söyleyen Yüksel konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte parkın açılışını yaptı. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, alana gelişinde çocuklara Tekirdağspor forması ile Türk Bayrağı dağıttı. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ