UNİBUTİK projesinin protokolü yenilendi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Türk Kızılayı arasında, geçtiğimiz yıl imzalanarak Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde faaliyetlerine başlayan UNİBUTİK projesinin protokolü dÃ?

GÜNDEM 25.10.2019 17:11:00 0
UNİBUTİK projesinin protokolü yenilendi

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, protokolü NKÜ adına Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin ve Türk Kızılayı adına Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen imzaladı. Proje ile NKÜ'de okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerin giyim ve kuşamlarının ücretsiz olarak sağlanması ve yaşamlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor. 

 

'GAYRETLERİMİZ SÜRECEK'

 


Namık Kemal Üniversitesi Rektör Mümin Şahin, “Hiçbir öğrencimizin imkânsızlıklardan dolayı mağdur olmasını istemiyoruz. Ayrıca bu projenin paylaşım kültürü ve yardımlaşmanın da gençler arasında yaygınlaşmasını tesis edeceğine inanıyorum. Tüm çabamız öğrencilerimizin daha iyi ve eşit koşullarda öğrenim görmesini sağlamak. İhtiyaç sahibi öğrenciler için gayretlerimiz sürecek." diye konuştu. 

 

'GÖNÜLLÜLÜK DUYGULARINI PEKİŞTİRİYORUZ'

 


Türk Kızılayı adına protokolü imzalayan Kızılay Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen de, UNİBUTİK projesi hakkında bilgi vererek, “Bu proje ile gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken, geleceğimizin mimarları arasında yardımlaşma, paylaşma, gönüllülük duygularını da pekiştirmekteyiz. Bu kavramlar, gençlerimizin yaşamlarının merkezine işlenerek onların toplumsal sorumluluğun bir parçası olmalarına da olanak sağlayacaktır. İhtiyacı olan öğrencilere giyim yardımı ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile gerçekleşen bu işbirliğinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. İmza töreninde NKÜ Genel Sekreteri Murat Kamil Tırpancı ile Hilmi Kıldıran, Hakan Gür, Çetin Asamaz ve Nimet Ağca’dan oluşan Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

 

Haber / Yakup KARATEPE