Alışveriş Günleri Etkinliği bu yıl da yapılacak

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kurtuluş Caddesi'nde düzenlenen Alışveriş Günleri Etkinliği'nin bu yıl da yapılacağını söyledi. Esnaflar bunun üzerine Başkan Helvacıoğlu'nu maka

GÜNDEM 25.10.2019 17:56:00 0
 Alışveriş Günleri Etkinliği bu yıl da yapılacak

Keşan Belediyesi’ne gelen Kurtuluş Caddesi esnafları; Fatma Gürses, Orhan Koca, Mustafa Uslu ve Özer Gündoğdu, Başkan Helvacıoğlu tarafından makam odasında ağırlandı. 

 

'GELENEKSEL HALE GELDİ'

 


Ziyarette konuşan esnaf Fatma Gürses, “Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları ve Kurtuluş Caddesi esnafı olarak alışveriş günleri etkinliğinin bu yıl 8.’sini düzenleyeceğiz. Sizi de bu etkinlik kapsamında hem program konusunda görüşmek için ziyaret ediyoruz. Etkinliğimizin her yıl üstüne bir şeyler koyarak ilerlemeye çalışıyoruz. Kurtuluş Caddesi Alışveriş Günleri etkinliği geleneksel hale geldi Hem ilçemizin kurtuluş gününün önemini yaşatmak hem de Keşan ticaretinde farkındalık sağlamak amacıyla etkinliği düzenliyoruz. İnşallah yine tüm kurumlarımızla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. 

 

 'YOL VE KALDIRIM YAPMAK KADAR GÖREVİMİZ'

 


Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da Keşan Belediyesi olarak Keşan’ın ticaretine katkı sağlayacak bu etkinliği çok önemsediklerini anlattı ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Esnafımıza ve halkımıza fayda sağlayan bir organizasyon gerçekleştirilecek. Bu tür etkinlikler her anlamda bölgemize ve insanımıza katkı sağlıyor. Bu etkinlikleri artarak Keşan’a yayarak devam ettirmemiz gerekiyor. Buradaki esnafımıza destek vermek de en az yol ve kaldırım yapmak kadar görevlerimizin arasında. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şimdiden bereketli işler diliyorum. ” ifadelerini kullandı. Ziyaret, görüş alışverişinde bulunulması ile sürdü. 

 

Haber / Ruşa ELMA