Vali Yıldırım'dan Çerkezköy ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ziyaretlerde bulunmak üzere Çerkezköy'e geldi. Vali Yıldırım, Hyosung Tekstil Fabrikası'nı ve Çerkezköy Sakatlar Derneği şubesini ziyaret etti. 

GÜNDEM 25.10.2019 16:46:00 0
Vali Yıldırım

Vali Yıldırım ilk olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Güney Koreli yatırımcılara ait Hyosung Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım, Hyosong İstanbul Tekstil Türkiye Genel Müdürü Mun Seon Kım tarafından karşılandı. Ardından Genel Müdürü Kım, Vali Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

'KORELİLER EN YAKIN DOSTUMUZ'

 


Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, “Koreliler en yakın dostumuzdur. Dost bulmak çok kolay değil, bulduğumuz dostları da kaybetmememiz lazımdır. Dünyadaki sanayi üretimde Güney Kore’nin kat ettiği mesafe hepimizin malumudur. Güney Koreli dostlarımız, hem sanayisini geliştirmek, hem de teknolojiyi Türkiye’ye getirmek için aracı olurlarsa yatırımları burada yapar veya yapmış oldukları yatırımları buraya taşırlarsa mutlu oluruz. Bu yatırımların artmasını bekliyoruz. Güney Koreli dostlarımız, yatırımlar konusunda bizden bir şey talep ederlerse elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

 

SAKATLAR DERNEĞİNİ'DE ZİYARET ETTİ 

 


Hyosung Tekstil Fabrikası Türkiye Genel Müdürü Mun Seon Kım'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Vali Yıldırım, ardından Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Gülnur Kocaçınar’a iade-i ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Kocaçınar ve engelli bireyler tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında derneğe geçerek engelli bireylerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Ziyarette Vali Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı, J.Kd.Alb. Osman Kılıç da eşlik etti.

Haber / Buse SERİN