Okul yararına mekik günü düzenlendi

Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği başkan ve üyeleri, okullarının yararına ve okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Mekik Günü düzenledi.

GÜNDEM 24.10.2019 17:54:00 0
Okul yararına mekik günü düzenlendi

Gazibey Mahallesi Künkçeşme Caddesi üzerinde saat 10.00’da başlayıp saat 16.00’a kadar devam eden Mekik Gününe Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri ile yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 


‘ÖNCELİKLİ AMACIMIZ BİR BÜTÜN OLABİLMEK, BİR AİLE OLABİLMEKTİR’

 


Etkinlikten toplanan paralarla öğrencilerin ve okulun ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Büşra Özdemir, “Bugün Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi olarak burada bir mekik günü düzenledik. Buradaki amacımız başta öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir bütünlük sağlamak ve bunun yanı sıra halkımıza okulumuzu tanıtmaktır. Öncelikli amacımız bir bütün olabilmek, bir aile olabilmektir. Bu etkinlikten kazandığımız paraları ve halkımızın yaptığı bağışları okulumuzun yararına ve bir sonraki yapacağımız faaliyetlerde yine Malkara’nın ihtiyaçları doğrultusunda harcamayı planlıyoruz. Gelen ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Katkılarından dolayı okul müdürümüze, gelen protokol misafirlerimize ve hepsinden önce halkımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

MEKİKLER KISA SÜREDE TÜKENDİ

 


Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin düzenlediği Mekik Günü’nde yapılan tüm mekikler, veliler ve katılan misafirler tarafından okula yardım amacıyla kısa sürede tüketildi. 
 

 

Haber / Murat YAYIN