Cami inşaatı için imzalar atıldı 

Saray'da 41. Tugay Komutan Yardımcılığına yapılacak cami inşaatı ile ilgili Saray Kaymakamlığı ve 41. Tugay Komutan Yardımcılığı arasında protokol imzalandı.  

GÜNDEM 20.10.2019 12:20:00 0
Cami inşaatı için imzalar atıldı 

Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, 41. Tugay Komutan Yardımcısı Tank Albay Fatih Solmazlar ile imzaladığı protokolün cami yapımı için önemli bir adım olduğunu belirtti. İmzaların atıldığı esnada İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu da hazır bulundu.

 

'HAYATIMDA ATTIĞIM EN ÖNEMLİ İMZALARDAN BİRİ'

 

Saray Kaymakamı Adnan Tezcan'ın ve Tugay Komutan Yardımcısı Albay Fatih Solmazlar'ın girişimleriyle Milli Savunma Bakanlığından alınan izin ile yapılan protokole göre 2 (iki) yıl içerisinde tamamlanacak olan cami, tamamlandığında Saray halkının da yararlanabileceği bir İbadet mekanı olacak. Ayrıca kışlada bulunan askerlerde ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilecekler. Kaymakam Adnan Tezcan, protokolün imzalanması esnasında yaptığı konuşmada, "Bu attığım imza, yapılacak olan cami inşaatı nedeniyle hayatımda attığım çok önemli imzalardan biridir, İlçemize ve Mehmetçiklerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Tank Albay Fatih Solmazlar da, "Kışlamızın içinde ihtiyaç duyulan caminin bir an evvel yapılması hepimizi çok memnun edecek." diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Haber/ Buse SERİN