Albayrak, Trakya'daki belediye başkanlarını ziyaret etti

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Yönetim Kurulu Başkanı ve Trakya'nın tek büyükşehir belediye başkanı olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Bölgesi'ndeki

GÜNDEM 17.10.2019 16:20:00 0
Albayrak, Trakya

Başkan Albayrak, Kırklareli ve Edirne'ye gerçekleştirdiği ziyaretlerde Büyükkarıştıran Belde Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Ahmetbey Belde Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Evrensekiz Belde Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Geren, Büyükmandıra Belde Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut, Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile bir araya geldi. Belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden Albayrak, çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

'BÖLGEMİZİN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

 

Albayrak, ilçe belediye başkanları ile son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Trakya Bölgesi gerek tarımı gerekse de sanayisi ve kültürel değerleri ile son derece önemli bir bölge. Biz hem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hem de TRAKYAKENT olarak ilimizde gerçekleştirdiğimiz yatırımların yanında bölgemizin de kalkınması adına çalışıyor, bu amaçla projelere üretiyoruz. Bugün Kırklareli ve Edirne ilçe belediye başkanlarımız ile de bu konuları görüştük. Kendilerine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ