Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne 7. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vali Canalp ve Başkan Gürkan, fuara gelen öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

GÜNDEM 16.10.2019 13:42:00 0
Kitap Fuarı

Edirne Belediyesi'nin Öztaş Global Garden'da bu yıl 7’incisi düzenlediği kitap fuarını Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ziyaret etti. Vali Canalp ve Başkan Gürkan; kitap fuarında yer alan yayınevlerini tek tek gezerek fuarla ilgili bilgi aldılar, yazarlarla sohbet ettiler. Kitap fuarına gelen öğrenciler ise Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

'7'DEN 70'E FUARA GELİYORLAR'

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne 7. Kitap Fuarı 11 Ekim Cuma günü onur konuğu İsmail Saymaz’ın katılımı ile kapılarını ziyaretçilerine açtı. Edirne Kitap Fuarı; Edirne’nin kültür ve sanat yaşamında gerçekten de önemli bir yere sahip. 7’den 70’e herkes kitap fuarına gelerek; kültür ve sanatla iç içe bir gün geçiriyor. Kitapların o müthiş kokusunu alıyor, yazarla sohbet ediyor. Edirne Kitap Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Trakya ve Edirne’de eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan okullar, öğrencilerine kitap sevgisini aşılamak için Edirne Kitap Fuarı’na geziler düzenliyor. Edirneliler, gerçekten de Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir kitap okuma oranına sahip. Edirne Kitap Fuarı’na gösterilen bu ilgiliden dolayı yayınevleri de her yıl Edirne’den çok mutlu ayrılıyor.” şeklinde konuştu. 

 

Haber / Emre BOZ