Kapaklıspor 4'te 4 yaptı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor, ligin 4'ncü haftasında evinde Çorlu Kültürspor'u evinde konuk etti. 4'te 4 yapan Kapaklıspor liderliğini sürdürdü. 

GÜNDEM 14.10.2019 13:46:00 0
Kapaklıspor 4

13 Ekim Pazar günü Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma saat saat 14.00’da Kapaklı Şehir:’da başladı. Barış Pınarı Harekâtına destek olmak amacıyla müsabaka öncesinde sahaya Türk Bayrağı ile çıkan Kapaklıspor oyuncuları ayakta alkışlandı. Seyirciler de ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganı attı.

 

İLK ONBİRLER

 

Kapaklıspor karşılaşmaya Bekir, Anıl, Tolga, Mesut, Ramazan, Şaban, Murat, Emir, Nusredtin, Tezcan ve Tuğrul ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Çorlu Kültürspor ise Yusuf, Alper, Burak, Ensar, Batuhan, Serhat, Utkay, Ömer, Enbiya, Fırat ve Tugay ilk onbiri ile oynadı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kapaklıspor, ilk golü de erken buldu. Kapaklıspor 4’üncü dakikada Murat’ın ortasında Şaban’ın şık şutuyla 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

 

4-0’LIK GALİBİYETLE AYRILDI

 

Kapaklıspor ikinci yarıya da etkili başladı. Müsabakanın 52’nci dakikasında Tezcan’ın, ceza sahanın dışından çektiği şut az farkla auta çıktı. 65’inci dakikasında Kapaklıspor’da Şaban rakip savunmayı geçerek ceza sahasına girdi. Şaban’ın şutunu kaleci Yusuf çeldi. Atakları sıkılaştırarak gol ve goller arayan Kapaklıspor aradığı golü 72’nci dakikada Murat ile bularak farkı 2’ye çıkardı. 75’inci dakikada Şaban kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Uzatmalarda Şaban’ın ayağından bir gol daha bulan Kapaklıspor, karşılaşmadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. 

 

Haber / Yakup KARATEPE