İşbilir de ilçe başkanlığına aday

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kongresi 14 Aralık 2019 – 27 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak. Zafer Akgün'ün ardından dün de Fatma İşbilir, İlçe Başkanlığı'na adaylı

GÜNDEM 13.10.2019 17:03:00 0
İşbilir de ilçe başkanlığına aday

Dün saat 17:00’da parti binasında düzenlenen programda konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Seçim süreci başladı. Aday arkadaşlarımız bir bir açıklamalarını yapıyor. Bizlerin de onlara destek vermesi gerekiyor. Geçen hafta Zafer Akgün arkadaşımız adaylığını açıkladı, bugün de Fatma İşbilir arkadaşımız açıklıyor. Kendisini bu medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi. 

 

“ANCAK MUSTAFA KEMAL’İN YOLUNDA YÜRÜMEKLE AŞILABİLİR”

 

31 Mart seçimlerinde CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayı olan ve kongre sürecinde de ilçe başkanlığına adaylığını açıklaya Fatma İşbilir de, ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan partililere başarılar dilerken,  “Yeni bir şevk, yeni bir inanç ve yeni bir azimle çıktığım bu yolda siz değerli dava arkadaşlarımın desteğine talibim. Partimizin kuruluş amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, şanlı tarihimizin aydınlığında geleceğimize yön vermek adına bu sorumluluğu üstlenmek üzere karşınızdayım. Ülkemizin uluslar arası düzeyde yaşamış olduğu sıkıntıların, dibe vurmuş ekonomik krizin ve içinde bulunduğumuz siyasi buhranların sona ermesi ancak Mustafa Kemal ve onun değerli silah arkadaşları tarafından aydınlatılmış yolda yürümekle aşılabilir. Bu yolda yürüyen o değerli şahsiyetler, bizlere sadece bu değerli toprakları değil, aynı zamanda millet olma bilincini de miras bıraktılar. Bunu sağlamak için herkese büyük sorumluluklar düşmektedir. Kazanılmış, ancak 18 yıllık AK Parti döneminde rafa kaldırılmış milli ve manevi değerlerimizin yeniden tesis edilmesi hiç durmadan çalışan, yapılmış olan yanlışları usanmadan halka anlatabilen teşkilatlarla sağlanabilir” dedi. 

 

“ÜSTLENDİĞİM SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMEYE ANT İÇTİM”

 

İşbilir “Geriye dönmemek üzere çıktığımız bu yolda sadece Kapaklı için değil, milletimizin istikbali adına birlikte çalışacağız. Her başarılı ilçe teşkilatı, genelde iktidar olmanın temel taşıdır. Bu temeli sağlam esaslar üzerine inşa etmek üzere üstlendiğim sorumluluğu şeffaf, katılımcı, kucaklayıcı bir anlayışla yerine getirmeye ant içtim” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU