Dört etüt odasının açılışı yapıldı  

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, işlevsiz olan 4 alanı etüt odasına dönüştürdü. Öğrencilerin bireysel ve grup çalışmaları için kullanabileceği etüt odalarının açılış

GÜNDEM 9.10.2019 11:15:00 0
Dört etüt odasının açılışı yapıldı  

Düzenlenen dört odanın açılış törenine, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Eğitim Fakültesi Dekan Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Musa Uludağ ile Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Tuğlu ve akademisyenler katıldı.


'OLDUKÇA KONFORLU'

 

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, etüt odaları hakkında bilgi vererek, "Odalar, yepyeni masa ve sandalyelerle oldukça konforlu ve öğrencilerin ihtiyacına yönelik hazırlandı. Öğrencilerimizden bilhassa sınav dönemlerimizde aldığımız talepler doğrultusunda böyle bir alan oluşturmaya karar verdik. Kütüphanenin uzak kalması, dersliklerin doluluk oranlarının yüksek olması sebebiyle Fakülte olarak böyle bir adım attık. Bu oluşturduğumuz dört oda, aynı zamanda Fakültemizde devam eden akreditasyon çalışmaları ile de doğrudan ilgili.”şeklinde konuştu.

 

'AYRI BİR ÖNEME SAHİP'

 

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da, "Gelecek nesillerin mimarı öğretmenleri yetiştiren Eğitim Fakültesi, Trakya Üniversitesi içerisinde ayrı bir öneme sahip. Yapılacak tüm çalışmalarda desteklerimiz devam edecek. Trakya Üniversitesi öğrencilerinin, tüm dünyada geçerliliği olan, akredite ve nitelikli bir eğitim alması ve mezun olduklarında üniversitemizle gurur duyması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN