Turnuvanın kazananlarına ödülleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen Futbol ve Tenis Turnuvaları'nın başarılı takımları v

GÜNDEM 9.10.2019 10:09:00 0
Turnuvanın kazananlarına ödülleri verildi

Önceki akşam saat 18:00’da ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen Kupa ve Ödül Törenine ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı. 

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

Ödül töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, turnuvalara katılan firmalara, firma temsilcilerine ve sporculara teşekkür ederek Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini verdi. Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere de kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de hediye verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından kokteyl düzenlendi. 

 

FUTBOL TURNUVASINA 21 TAKIM KATILDI

 

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Futbol Turnuvası’na 21 takım katılırken, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve 5 kategoride yapılan Tenis Turnuvası’na ise Bayanlar Kategorisinde 14 kişi, Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde 22 kişi, İleri Seviye Erkekler Kategorisinde 21 kişi, Karışık Çiftler Kategorisinde 14 çift ve Çift Erkekler Kategorisinde 10 çift katıldı. 

 

TURNUVANIN ŞAMPİYONU HATTAT TRAKTÖR

 

Futbol Turnuvası’na Hattat Traktör, Vem İlaç, Hema Endüstri, Pharmactive, GF+Hakan Plastik, Hyosung, Act Metal, Pehlivanoğlu, Akbaş Tekstil, Akplas, Coko-Werk, 3M, İstanbul Boya, Bross, Vira Kimya, Deva-2, Uğurteks, Bony, Koçak Farma, Teverpan, Deva-ÇK-1 takımları katıldı. Futbol Turnuvası’nda grup müsabakalarının ardından Çeyrek Final Karşılaşmaları yapıldı. Turnuvada Hema Endüstri üçüncü olurken, finalde de Hattat Traktör ile Hyosung karşılaştı. Hattat Traktör rakibini 6-1 yenerek Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. 

 

70 GOLLE GOL KRALI OLDU

 

Turnuvada 70 golle, Gol Kralı Hattat Traktör takımından Özay Özbek olurken, turnuvanın En Centilmen Takımı ise Vira Kimya oldu. Yılın Kalecisi de Hema Endüstri Takımından kaleci Uğur Akyıldız oldu.

 

TURNUVANIN KAZANANLARI

 

Tenis Turnuvasında Bayanlar Kategorisinde Helina Graystone birinci, Nevin Baykal ikinci, Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde Şener Kökçak birinci, Lami Akarsu ikinci, İleri Seviye Erkekler Kategorisinde Göktuğ Seyhan birinci, Adem Hiçyılmaz ikinci, Karışık Çiftler Kategorisinde Göktuğ Seyhan-Helina Graystone çifti birinci, Nevin Baykal-Alper Yavuzcan çifti ikinci olurken, Çift Erkekler Kategorisinde de Göktuğ Seyhan-Barış Annayew çifti birinci, Alper Yavuzcan-Emircan Gündoğan çifti ikinci oldu. 

 

Haber / Emre BOZ