Hedef, lider takımı mağlup etmek 

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin altıncı hafta müsabakasında Ergene Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Van Spor Futbol Kulübü'nü misafir edecek. Ergene Velimeşespor'un hedefi lide

GÜNDEM 3.10.2019 14:50:00 0
Hedef, lider takımı mağlup etmek 

Ergene Velimeşespor bu hafta sonu kendi sahasında ligde zirvede bulunan Van Spor Futbol Kulübünü konuk edecek. Karşılaşma 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak.

 

LİGDE 9. SIRADA

 

Geçtiğimiz haftayı Etimesgut Belediyespor mağlubiyeti ile kapatan mavi beyazlılar ligin altıncı haftasında karşılaşacağı Van Spor Futbol Kulübünü yenerek bu mağlubiyeti unutturmak istiyor. Ligde oynamış olduğu 5 maç sonunda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunan Ergene Velimeşespor toplamış olduğu 7 puan ile ligde 9. Sırada bulunuyor. Bu müsabakalarda rakip kalelere 8 gol atan Ergene Velimeşespor kendi kalesinde 9 gol gördü. Ligde lider durumunda bulunan Van Spor Futbol Kulübünü kendi saha ve taraftar avantajını kullanarak yenmek isteyen mavi beyazlılar taraftarlarına güzel bir galibiyet yaşatmayı hedefliyor.

 

Haber / Emre BOZ