Kapaklıspor galibiyetle başladı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor'un ilçe stadyumunda 2019-2020 sezon açılış töreni yapıldı. Sezon açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çet

SPOR 30.09.2019 16:33:00 0
Kapaklıspor galibiyetle başladı

Düzenlenen açılış töreni 11.30’da oynanan Veteranlar maçıyla başladı. Çekişmeli geçen dostluk maçı 2-2 sona ererken kazanan dostluk oldu.

 

LİGE LİDER OLARAK BAŞLADI

 

Veteranlar maçının sona ermesinin ardından Mehteran ve Halk oyunları gösterisi sergilendi. Gösterilerin ardından stadın önünde dualar eşliğinde kurban kesilerek sezon açılışı yapıldı. Kurban kesiminin ardından saat 14.00’da Kapaklıspor, yeni sezonun ilk karşılaşmasında 1461 Karadenizspor’u misafir etti. Karşılaşmayı 10-3’lük skorla kazanan Kapaklıspor haftayı 3 puanla kapatarak lige lider olarak başladı.

 

'HAKİKATEN TAKIM OLMUŞSUNUZ'

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, galibiyetin ardından Kapaklıspor’un soyunma odasını ziyaret etti. Teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ederek tatlı ikramında bulunan Çetin, “İlk defa izledim takımı. Skor anlamında tabi ki başarılısınız ama benim için daha önemli olan sahadaki efendiliğiniz. Hakikatten takım olmuşsunuz. Terbiyeli, sadece oyuna konsantre olmuş bir ekip gördüm. Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN