İlk toplantı Saray'da yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "Sakin Şehir" (Cittaslow) organizasyonu kapsamında ilk toplantı Saray Belediyesi ev sahipliğinde y

GÜNDEM 27.09.2019 16:39:00 0
İlk toplantı Saray

Saray’da düzenlenen toplantıda üyelik hazırlıkları ve Saray ile Şarköy ilçelerinin projedeki uyum ve koordinasyonunun güçlendirilmesi konuları ele alınırken, daha sonra ilçelerde yapılacak olan projeler ve bu projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. İklim değişikliği ile mücadele konulu "iklim ve ekoloji" başlığı çerçevesinde karşılıklı projeler görüşülerek fikir alış verişinde bulunulurken, program kapsamında Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Beldesine de bir ziyaret gerçekleştirildi.

 

İKİNCİ TOPLANTI ŞARKÖY’DE

 

Etkinliğe, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Adnan Sevim, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan Vekili Serap Uluç ve projede görevli olan teknik personel katıldı. Program kapsamındaki ikinci toplantı, 9 Ekim tarihinde Şarköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ