Senato üyelerinden TBMM Başkanı Şentop'a ziyaret

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Senato Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

GÜNDEM 24.09.2019 12:48:00 0
Senato üyelerinden TBMM Başkanı Şentop

Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un makamında gerçekleşen ziyarette, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreter ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Şeren, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tammam Sipahi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan hazır bulundu.
 

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİLER
 

 

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversitenin çalışmaları, başarı grafiği, gerçekleştirilen ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a bilgi verdi. Trakya Üniversitesi heyeti, Prof. Dr. Mustafa Şentop’a misafirperverlikleri ve bugüne kadar Trakya Üniversitesi’ne verdikleri destekler için teşekkür ederek, kendilerini Trakya Üniversitesi’nin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Akademik Açılış Töreni’ne katılmak üzere Edirne’ye davet etti.
 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU