13 branşta spor kursu verilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan  Kış Spor Kursları için kayıtlar 23 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına y

GÜNDEM 22.09.2019 14:26:00 0
13 branşta spor kursu verilecek

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Kış Spor Kursları, 5’i yetişkin 8’i çocuklar için olmak üzere toplam 13 branşta gerçekleştirilecek. 

 

13 BRANŞTA KURS VERİLECEK

 

Yetişkin kurslarının 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için verileceğini belirten Başkan Vahap Akay, “Step-Aerobik, Pilates, Yoga, Latin Dansları ve Halk Oyunları kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilirler. Çocuklarımız için vereceğimiz Masa Tenisi, Tekvando, Güreş, Judo, Futbol, Satranç ve Basketbol kurslarına 9 – 14 yaş arası öğrencilerimiz; Okçuluk kursumuza ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz başvurabilirler” diye konuştu.

 

“KURSLARIMIZ ÜCRETSİZDİR”

 

Kış Spor Kurslarının ücretsiz olduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İsteyen tüm vatandaşlarımız kurslarımıza katılabilir. Kurslarımıza katılım başvuruları süresi 4 Ekim Cuma günü mesai saati sonunda sona erecek” ifadelerini kullandı.
 

 

Haber / Ozan URTEKİN