ÇTSO bu sefer Romanya ve Yunanistan yolcusu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı dün saat 16:30'da yapıldı. Ağustos ayı gelir-gider bütçe izleme raporlarının görüşüldüğü toplantıda bu yıl 3'üncü

GÜNDEM 17.09.2019 18:16:00 0
ÇTSO bu sefer Romanya ve Yunanistan yolcusu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı dün saat 16:30’da yapıldı. Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıya Ankara’da bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva katılmazken, meclis üyelerinden Murat Seymen, Rasim Bilgen, Süleyman Ak, Mehmet Danyeli ve Rahmi Yılmaz da katılmadı. Yoklama ve saygı duruşunun ardından Ağustos ayı gelir-gider bütçe izleme raporları görüşülürken, Ağustos ayı gelirinin 592 bin 22 TL, giderin ise 208 bin 41 TL olduğu ifade edildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından gelir-gider bütçe izleme raporları mevcut oybirliğiyle kabul edildi. 

 

FUAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Gelir-giderin görüşülmesinin ardından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı hakkında bilgi verildi. Fuar için özel web sayfası oluşturulduğu, bin metrekare alanda 7 firmanın özel stantları ile katılım göstereceği ifade edilirken, tanıtım için yapılacak çalışmaların masraflarının Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılandığı ifade edildi. 

 

AÇILIŞ 25 EYLÜL’DE

 

Fuarda ayrıca 60 metrekare stantlarda 20 firma, 40 metrekare stantlarda 4 firma, 20 metrekare stantlarda ise 58 firmanın yer alacağı ifade edilirken,  fuarda Konya Sanayi Odası, Çorlu TSO, Çerkezköy Kaymakamlığı Sıfır Atık Projesi ve TÜDEP’in de yer alacağı kaydedildi. İstanbul bölgesinden de 7 firmanın katılacağı fuarın açılışının 25 Eylül Çarşamba günü 15:00’te yapılacağı, açılışa TBMM Başkanı Prof Dr. Mustafa Şentop’un da katılmasının beklendiği ifade edildi. 

 

İŞ GEZİLERİ İÇİN GÖREVLENDİRME YAPILDI

 

Fuarla ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından ‘AB İş Diyaloğu’ projesi kapsamında Drama TSO’ya yapılacak iş gezisi ve ziyaret için görevlendirilecek meclis üyeleri belirlendi. İş gezisi ve ziyaret programı için Tahir Eke, Kadir Özbey, Mehmet Danyeli ve Nuran Yeşil’in görevlendirilmesi oybirliğiyle karara bağlandı. ÇTSO Meclisi, Romanya’nın Bükreş kentinde yapılacak iş gezisi içinde için de Aktaş Güler, Gürkan Kesim, Ahmet Avcı ve Mehmet Sait Erdem’i görevlendirdi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından söz alan meclis üyesi Murat Narçın, “Bundan böyle yurtdışı ve yurtiçi seyahat programlarına katılacak kişileri Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan seçsin” önerisinde bulundu. Muharrem ayında aşure ikram edilmesinin öneren Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Görgün’ün bu önerisinin de yönetim kurulu toplantısında görüşülebileceği belirtildi. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. 
 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU