Kapaklı'da temizlik seferberliği

Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Dünya Çevre Günü kapsamında 20 Eylül Cuma günü "Atmazsan Batmaz" sloganıyl

GÜNDEM 17.09.2019 17:29:00 0
Kapaklı

Etkinlikler saat 14:00’da Atatürk Mahallesi Veli Çeken Parkı’nda başlayacak. Gönüllü vatandaşlara yapılacak olan “Atmazsan Batmaz” baskılı tişört, şapkalar ile çöp poşetleri ve eldiven dağıtımının ardından gönüllüler, çöpleri toplayıp temizlik yaparak bando eşliğinde Veli Çeken Parkı’ndan Kapaklı Meydanı’na yürüyecek. 

 

ETKİNLİĞİN STARTI VERİLECEK

 

Etkinlik saat 14:30’da Belediye Meydanı’nda devam edecek. Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu öğrencilerinin koreografi gösterilerinin ardından Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri de geri dönüşüm temalı defile gösterilerini yapacak. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından "Atmazsan Batmaz"  sloganı ile etkinliğin startı verilecek.
 

 

ATMAZSAN BATMAZ

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından kısa bir video yayınlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri gece gündüz sizler için, ilçemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çalışmaya gayret ediyoruz. Şimdi ilçemizde bir temizlik seferberliğini sizlerle birlikte başlatmak istiyoruz. Atalarımızın dediği üzere Aslan yattığı yerden belli olur sözüne istinaden ilçemizde topyekun bir seferberlik ilan etmek istiyoruz” dedi. Çetin, “Atmazsan Batmaz" sloganıyla kampanyayı başlatmak istediklerini söyledi. 
 

 

Haber / Yakup KARATEPE