Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Projesi'nin sözleşmesi imzalandı

Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan "Kapaklı Belediyesi Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi" başlıklı proje Trakya Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazandı. Projenin sözleşmesi Kapak

GÜNDEM 10.09.2019 16:51:00 0
Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Projesi


Ajans merkezinde düzenlenen imza törenine Kent A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Yerlioğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve ajans uzmanları da katıldı.

 

“İLÇEMİZDE HİZMET SUNMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

 

Bölgenin turizm sektöründe sürdürülebilir ve dengeli ekonomik gelişimine katkı verilmesi amacıyla bir turizm ve yöresel ürünler merkezinin Kapaklı’da hizmet sunmasını sağlayacaklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bölgemizin yöresel ürünleri ve el sanatlarının diğer bölge ve çevre İllerde tanınırlığının ve bu ürünlere olan ilginin artırılması, yöre insanına, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz.” dedi. 

 

“TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ”

 

İlçede projeleri hayata geçirmek, yaşam kalitesini yükseltmek ve daha iyi hizmet için tüm imkanları seferber ettiklerini ve kaynak yarattıklarını söyleyen Çetin, "Kapaklı halkının bize emanet ettiği kaynakları en verimli şekilde kullanmak, varlıklarını, gelirlerini arttırmak ve belediye hizmetlerini en kaliteli bir şekilde yapmak için çalışıyoruz.” dedi. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarına ve verdiği destekten dolayı Trakya Kalkınma Ajansı’na teşekkür eden Çetin, projenin ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. 
 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU