Kurs kayıtları 16 Eylül'de başlayacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde 11 branşta düzenlenecek olan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Kültür ve San

GÜNDEM 9.09.2019 15:22:00 0
Kurs kayıtları 16 Eylül

16 Eylül’de başlayacak olan kayıtların 11 Ekim Cuma günü sona ereceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çini, Ebru, Gitar, Rölyef, Bağlama, Bilgisayar, İşaret Dili, Ahşap Boyama, Basit İğne Teknikleri, Makine Dikişi ve Türk Sanat Müziği adı altında düzenleyecekleri kurslara katılmak isteyen ev hanımlarının 16 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masaları ile Veliköy Mahalle Eve, Kızılpınar Mahalle Evi, Bağlık Mahalle Evi ve Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’ne yaptırabileceğini söyledi. 

 

HANGİ KURS, NEREDE VERİLECEK?

 

Makine Dikişi, Gitar ve Bağlama, Kızılpınar Mahalle Evimizde Basit İğne Teknikleri (El Nakışı),  Gitar, Bağlama, Bilgisayar Kursu Bağlık Mahalle Evi’nde, Rölyef (Üç Boyutlu Şekillendirme), Gitar, Bağlama, Ahşap Boyama kursu Veliköy Mahalle Evi’nde, Çini, İşaret Dili, Türk Sanat Müziği, Gitar, Bağlama, Ebru ve Ahşap Boyama Kursları Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek. 
 

 

Haber / Buse SERİN