Yaya çizgileri çizildi

İlçe genelinde okul yollarında asfaltlama çalışması ve okul bahçelerinde çevre düzenlemesi yapan Çerkezköy Belediyesi, okul önlerine de yaya çizgilerini çizdi. 

GÜNDEM 8.09.2019 09:09:00 0
Yaya çizgileri çizildi

Çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Raif Dinçkök Ortaokulu’nun bahçe duvarlarının yapıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Raif Dinçkök Ortaokulu’nda yaklaşık 80 metrekare bahçe duvarı yapıldı ve üzeri tel çit ile kaplandı. Ayrıca Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde de yaklaşık 90 metrekarelik bahçe duvarı yapımı tamamlandı” dedi.

 

 

OKUL YOLLARI ASFALTLANDI

 

Ambardere Bölgesi’nde bulunan okul yollarının da asfaltlandığını kaydeden Başkan Akay, "Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi’nde bulunan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi yollarının altyapı ve sıcak asfalt serim yapım çalışmalarını tamamladık. Son olarak Çerkezköy genelindeki tüm okul önlerinde yaya çizgisi çalışmaları gerçekleştirildi. Kentimiz genelindeki okullarda ihtiyaç duyulan bakım ve düzenleme çalışmalara devam edeceğiz” dedi. 
 

 

Haber / Yakup KARATEPE