Okul güvenliği masaya yatırıldı

Tekirdağ'da 2019-2020 eğitim öğretim yılı Okul Güvenliği toplantısı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Aziz Yıldırım "Okul güvenliği denild

GÜNDEM 6.09.2019 13:20:00 0
Okul güvenliği masaya yatırıldı

Toplantıya Vali Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Haşim Göksel, kurum müdürleri, okul yöneticileri ve okul aile birliği üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, Süleymanpaşa İlçe Müdürü Ebubekir Atilla'nın sunumuyla devam etti. 

 

 

“ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

 

Toplantının açılış konuşmasını Vali Aziz Yıldırım yaptı. Yıldırım, öğrencilerin güvenliğini sağlamanın ve gerekli tedbirleri olmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında, "Gerek okullarımızda gerekse okul çevrelerinde hatta öğrencilerimizin aileleri velileriyle görüşerek gerekli tedbirleri alarak öğrenci güvenliğini sağlamak çok önemlidir. Okul güvenliği denildiği zaman öğrencilerimizin güvenliğini esas alıyoruz. Onlar, bizim geleceğimizdir. Öğrenciler hepimizin evladıdır" dedi. 

 

BİZE SÖYLEMENİZİ BEKLİYORUZ

 

Vali Yıldırım konuşmasının devamında, "Hepimiz, öğrencilerden kendimizi sorumlu tutuyoruz. Onun için onların güvenlikleri bizim açımızdan çok önemlidir. Okul çevresinde öğrencilere zararlı madde satma gayreti içerisinde olanlar var. Biz onlarla mücadele ediyoruz ama sizler de gerek okul idaresi olarak gerek okul aile birliği olarak hatta veliler olarak bizim göremediğimiz, duyamadığımız bir şeyler varsa bize söylemenizi bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. Toplantının sonunda Vali Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Aydın ve İl Jandarma Komutan Vekili  Göksel, okul idarecileri ile okul aile birliği başkanlarının sorularını cevapladılar. 
 

 

Haber / Buse SERİN