Ergene Velimeşespor 2.Lige 3 puanla başladı

Ergene Velimeşespor TFF. 2.Lig Kırmızı grupta ilk maçında ilk galibiyetini aldı. Ergene Velimeşespor Sakarya deplasmanında Sakarya Spor'u 3-2 mağlup ederek yeni lige 3 puanla başladı.

SPOR 3.09.2019 13:27:00 0
Ergene Velimeşespor 2.Lige 3 puanla başladı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 1'inci hafta müsabakasında Ergene Velimeşespor Sakarya Spor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 berabere sonuçlanan müsabakada 90 dakika sonunda Ergene Velimeşespor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Zorlu Sakarya deplasmanında 3 puan ile dönen Ergene Velimeşespor takımına galibiyeti getiren goller 17. dakikada Sinan Uzun, 57.dakikada Onat Kutay Kurt ve 76. Dakikada yedek kulübesinden oyuna girip 82. dakikada golünü atan Baran Işık’tan geldi.

 

UŞAK SPOR’U KONUK EDECEK

 

TFF. 2.Lig Kırmızı grupta lige galibiyet ile başlayan Ergene Velimeşespor oyuncuları maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Sakarya deplasmanının ardından gelecek hafta kendi sahasında Uşak Spor A.Ş. takımını konuk edecek olan Ergene Veliemeşspor saha ve taraftar avantajını kullanarak bu müsabakadan da galibiyet ile ayrılmak istiyor. Sakarya Spor Ergene Velimeşespor maçını tribünden izleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel maç sonu soyunma odasına inerek oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE