Başkan Albayrak'tan 30 Ağustos mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "30 Ağustos, yüce Türk milletinin, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önde

GÜNDEM 29.08.2019 16:06:00 0
Başkan Albayrak

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Malazgirt Savaşı’nın 851. yıl dönümünde; 26 Ağustos 1922 tarihinde Büyük Taarruzu başlattığını, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin kahraman ordumuzun mutlak zaferiyle sonuçlandığını belirten Albayrak “Bu büyük zafer bağımsız, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla taçlanmıştır” dedi.

 

30 AĞUSTOS, TÜM HALKIMIZIN ŞANLI VE KUTLU BAYRAMIDIR

 

Aziz milletimizin kadın erkek, genç yaşlı, sivil asker demeden tek bir vücut halinde kazandığı bu zaferin Cumhuriyet nesilleri olarak kutladığımız büyük bir bayram olduğunu kaydeden Albayrak “Bizler bugün özgür ve bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak, ay yıldızlı ay bayrağımız yurdumuzun dört bir yanında dalgalanıyorsa, ezanlarımızın özgürce okunuyorsa; bunu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin kahramanlarının elde ettiği zaferlere borçluyuz. Bu bakımdan 30 Ağustos, tüm halkımızın şanlı ve kutlu bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yüce milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum” dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE