Başkan Gürkan'dan terör gazisine ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mardin Kızıltepe'de teröristlerin yola döşediği el yapımı bombanın patlaması sonucunda yararlanan gazi Jandarma Uzman Çavuş Sercan Uğurlu'yu evinde ziyare

GÜNDEM 28.08.2019 14:47:00 0
Başkan Gürkan

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mardin Kızıltepe’de teröristlerin yola döşediği el yapımı bombanın patlaması sonucunda yararlanan Jandarma Uzman Çavuş Sercan Uğurlu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gürkan’a ziyaretinde Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi de eşlik etti.

 

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

 

Sağlık durumu ve tedavisi hakkında Başkan Gürkan’a bilgiler veren Jandarma Uzman Çavuş Sercan Uğurlu, “Tedavim şuanda çok iyi gidiyor. Tedavimin bitmesinin ardından görevime devam etmek istiyorum. 4 yıldır doğu görevindeyim. Doğu görevim bir yıl sonra sona erecek. Verilmiş sadakam varmış. Büyük bir tehlike atlattım” dedi. Jandarma Uzman Çavuş Sercan Uğurlu’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Gürkan, terörü lanetleyerek, “Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; ne Fetö, ne pkk, ne dhkp-c; adı ne olursa olsun; ülkemizin birliğini hedef alan hiçbir terör örgütü asla hedeflerine ulaşamayacak; bu millet buna kesinlikle izin vermeyecektir. Terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırı sonucunda yaralanan evladımız Jandarma Uzman Çavuş Sercan Uğurlu’ya bir kez daha geçmiş olsun dileklerimde bulunuyor, uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Jandarma Uzman Çavuş Sercan Uğurlu’nun, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

Haber / Emre BOZ