Kazada yaralanan anne: Önce çocuklarıma müdahale edin

Süleymanpaşa'da emniyet şeridinde pak halindeki otomobile arkadan çarpan çift kabinli kamyonet, karayolunun karşı şeridine geçerek şarampolden tarlaya uçtu. Kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı. Kazada

GÜNDEM 25.08.2019 15:26:00 0
Kazada yaralanan anne: Önce çocuklarıma müdahale edin

Olay, Tekirdağ – Malkara karayolu üzeri Kınıklar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Tekirdağ’dan Malkara yönüne giden Özkan Çelik (22) yönetimindeki 52 ABD 417 plakalı çift kabinli kamyonet, Kınıklar mevkiinde emniyet şeridinde park halinde bulunan Tuğçe Çakır’a (28) ait 10 LN 468 plakalı otomobile arkadan çarptı. Otomobile arkadan çarpan çift kabinli kamyonet karayolunun karşı şeridine geçerek şarampolden yaklaşık 20 metre aşağıya Ayçiçek tarlasına uçtu. Kazada sürücüler Tuğçe Çakır, Özkan Çelik ile birlikte araçlarda bulunan Sedat Çakır (29), Tuana Çakır (6), Rüzgar Çakır (2), Mutlu Gün (35) yaralandı. Çevredekilerin ihbar vermesiyle olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Malkara ve Tekirdağ Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

“BENİ BIRAKIN, ÇOCUKLARIMA BAKIN”

 

Kucağındaki Oğlu Rüzgar, yerde yatan kızı Tuana ve yaralı eşiyle birlikte olay yerinde ambulansın gelmesini bekleyen Anne Tuğçe Çakır, gözyaşları içinde gelen sağlık ekiplerine “İlk önce yerde yatan kızıma bakın ben iyim. İlk önce kızıma ve çocuğuma, çocuklarıma bakın biz iyiyiz. Ben hiç bir şey istemiyorum. Çocuklarım iyi mi? Durumları nasıl? Kurban olurum ben onlara. Lütfen çocuklarımla ilgilenin bizim hiç bir şeyimiz yok. Allah’ım çocuklarımızı bizlere bağışlasın. Çocuklarım önce Allaha sonra size emanet. Size yalvarıyorum.” dedi. Çevredekilerin teselli etmeye çalıştığı anne Çakır, ambulansa bindirildiğinde de sürekli çocuklarının durumunu sordu. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haber / Murat YAYIN