Yaz Spor Okulları 9 Ağustos'ta sona erecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 17 branşta düzenlenen Yaz Spor Okullarının 2. Dönemi 9 Ağustos'ta sona erecek. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yaz Spor Okulları'na bin 600 öğrenci k

SPOR 6.08.2019 16:06:00 0
Yaz Spor Okulları 9 Ağustos

Yaz Spor Okulları’na bu yıl bin 600 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören çocukları ziyaret etti.

 

17 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

 

Yaz Spor Okullarında ilk dönemin 1 Temmuz’da başlayıp 19 Temmuz’da sona erdiğini belirten Akay, 22 Temmuz’da başlayan 2’nci dönemin ise 9 Ağustos’ta sona ereceğini ifade etti. Yaz Spor Okullarında konusunda uzman eğitmenlerin 17 branşta eğitim verdiğini belirten Akay,  “Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek.  Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açılacak. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde veriliyor” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Akay, Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını da belirterek çocukların yaz tatilinde sportif aktivite yapmalarını sağlamak, zamanlarını iyi değerlendirmek, yeni arkadaşlar edinmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenledikleri Yaz Spor Okullarına katılan tüm çocuklara, velilerine ve eğitim veren hocalara teşekkür etti.

 

Haber / Emre BOZ