Engelli ve yaşlılar için özel araç tahsis etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, Kurban Bayramı süresince akraba ve mezar ziyareti yapmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar için özel araç tahsis ettiği belirtildi.

GÜNDEM 5.08.2019 14:23:00 0
Engelli ve yaşlılar için özel araç tahsis etti

Büyükşehir Belediyesi’nin, Kurban Bayramı'nda da engelli ve yaşlı vatandaşlara önemli bir hizmet sunduğunu kaydeden yetkililer “Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı'nda eş, dost ve mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için Engelli ve Yaşlı Hizmeti Aracı ile hizmet verilecek” dedi.

RANDEVU ALABİLİRLER

Kurban Bayramı'nın 1'inci gününden 4'üncü gününe kadar (11 Ağustos - 14 Ağustos arası) 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Engelli ve Yaşlı Hizmeti Aracından faydalanmak isteyen vatandaşların, Alo 153 Büyükşehir Belediyesi hattından randevu alabileceği belirtildi.

“YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kurban Bayramı sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının en üst seviyeye çıktığı günlerdendir. Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın akraba ve kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca özel araç tahsis ettik. Tüm özel günlerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber / Yakup KARATEPE