Minik Burcu'ya anlamlı hediye

Çerkezköy'de yaşayan yüzde 98 engelli olan 3 yaşındaki Serebral Palsi hastası Burcu Kocakoç için oturma sandalyesi talebi, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi aracılığıyla bir hayırse

GÜNDEM 4.08.2019 18:06:00 0
Minik Burcu

Önceki gün Çerkezköy’e gelen Çorlulu ev kadını Nesrin Aydın, 3 yaşındaki Burcu Kocakoç’a oturma sandalyesi hediye etti.

 

“3 YILDIR BUNUN İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ”

 

Bir yemek programında sohbet ettiği hayırsever Nesrin Aydın’a durumu anlatarak minik Burcu için yardım talebinde bulunduğunu söyleyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, amacının hayırsever ve ihtiyaç sahiplerini buluşturmak olduğunu belirterek “Yani veren elle, alan el arasında gönül köprüsü kurmak. Bir yemek programında sohbet sırasında bahsettiğimde Nesrin Hanım hiç ikiletmeden bize yardımcı olacağını söyledi. Çok geçmeden de oturma sandalyesini alarak bugün derneğimizde ihtiyaç sahibi minik Burcu kızımıza teslim etti. Kendisine hem derneğimiz adına hem de şahsım adına ve de dernek yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Kocaçınar, alan elle veren eli buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. 3 yıldır bunun için ciddi mücadeleler verdiklerini belirten baba Ali Kocakoç da bu sandalyenin temin edilmesinde katkısı olan dernek başkanı Gülnur Kocaçınar’a ve sandalyeyi temin eden hayırsever Nesrin Aydın’a teşekkür etti.

 

“KATKIDA BULUNDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

 

Kendisine böyle bir talep geldiğinde durumu eşi ile paylaştığını ve hemen oturma sandalyesi için araştırmaya başladıklarını söyleyen Nesrin Aydın da “Kısa bir araştırmanın ardından sandalyemizi bulduk. Minik Burcu’nun ve ailesinin mutluluğuna bir nebze de olsun katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah minik kızımız artık çok daha iyi olacak” dedi.

 

Haber / Buse SERİN