Kültür ve Sanat Festivali'nin ikincisi düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 2'ncisi düzenlenecek. Sünnet Şöleni, Bisiklet Şenliği, Uçurtma Şenliği ve birbirind

GÜNDEM 1.08.2019 19:06:00 0
Kültür ve Sanat Festivali

Festivalin ikinci gününde ise saat 13:00’da Kızılpınar, Bağlık ve Veliköy Mahalle Evlerinde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer alacağı serginin açılışı yapılacak. Saat 13:30’da Kent Park’ta piyano dinletisi sunulurken, Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonları’nda da saat 13:00’da ve saat 15:00’da Canım Kardeşim adlı çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Tavla ve Street Ball Turnuvaları, festivalin ikinci gününde de devam edecek. Festivalin ikinci gününde saat 17:00’da Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile sünnet ettirilen çocuklar için Kent Park’ta Sünnet Şöleni düzenlenecek. Festivalin 2’nci günü etkinlikleri Kent Park’ta saat 21:30’da Kalben’in konseri ile sona erecek.

EMİRCAN İĞREK KONSERİ İLE SONA ERECEK

Festivalin son günü olan 1 Eylül Pazar Günü de Kızılpınar, Bağlık ve Veliköy Mahalle Evleri’nde  kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilenecek. Festival kapsamında geleneksel hale getirilen Bisiklet Şenliği’nin bu yıl 5’incisi; Uçurtma Şenliği’nin ise 4’üncüsü düzenlenecek. Saat 15:30’da Kent Park’tan hareket edecek olan Bisiklet Korteji’nin Kuşbahçe Mevkii’ne ulaşmasının ardından saat 16:00’da Uçurtma Şenliği başlayacak. Festival Kent Park’ta saat 21:30’daki Emircan İğrek konseri ile sona erecek.

Haber / Menşure KARDEŞ