Başkan Akay, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

1 Haziran'da yapılan Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay'a bilgisayar hediye eden

GÜNDEM 31.07.2019 15:34:00 0
Başkan Akay, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1 Haziran'da yapılan Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alan ve ülke genelinde tüm soruları doğru yanıtlayan 565 öğrenci arasında yer alan İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay’a bilgisayar hediye etti.

 

 

TEBRİK ETTİ

 

LGS sınavında Çerkezköy’ün gururu olan İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay ile velilerini makamında ağırlayan Başkan Akay, Lise Geçiş Sınavı'nda 500 tam puan alan Tepe Ortaokulu öğrencileri İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay’ı tebrik ederek “Çerkezköy’ün gururu oldunuz. Sizlerin bu başarılarını görünce çok mutlu oluyoruz. Lise yılları insan hayatındaki en kıymetli yıllardandır. İnşallah, burada gösterdiğiniz başarıyı, Lise eğitim öğretim hayatınızda da gösterebilirsiniz” dedi. 

 

 

BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

 

İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay da LGS merkezi sınavına 1 milyon 29 bin öğrencinin katıldığını belirterek “Ülke genelinde toplam 565 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 1’inci olurken; Tekirdağ’dan bu sıralamaya 4 öğrenci girebildi. Biz tercihlerimizi yaptık ve Galatasaray Lisesi’ne kayıt olduk. 9 Eylül’de Galatasaray Lisesi’ndeki eğitim-öğretim hayatımız başlayacak” dedi. Akay, öğrencilere başarılarından dolayı bilgisayar hediye etti.

 

Haber / Emre BOZ