Zeka ve Akıl Oyunları etkinliğinde bir araya geldiler

Başakşehir Okulları tarafından Kapaklı Belediye Meydanı'nda ve Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı'nda 'Beceri Atölyeleri' kapsamında 'Zeka ve Akıl Oyunları" etkinliği düzenlendi. 4 -14 yaş ara

GÜNDEM 29.07.2019 14:10:00 0
Zeka ve Akıl Oyunları etkinliğinde bir araya geldiler

Başakşehir Okulları tarafından “Haydi Geleceğimizi İnşa Edelim” sloganıyla faaliyete geçirilen  'Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi'nin etkinlikleri devam ediyor.

 

ATÖLYE ETKİNLİĞİ DENEYİMİ YAŞADILAR

 

Çerkezköy ve Kapaklı’da düzenlenen etkinliklere katılım yoğun olurken, “Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi” etkinliğinde öğrenci ve veliler oynayarak hem eğlendiler hem öğrendiler. Yurtiçi ve yurtdışında geliştirilen çok sayıda lisanslı 'Zeka ve Akıl Oyunları’nın yer aldığı etkinlikte öğrenciler kendi yaş gruplarına uygun oyunlarla atölye etkinliği deneyimi yaşadı. 4 -14 yaş arası öğrencilere hitap eden oyunlar hem öğrenci hem de veliler tarafından ilgi gördü.

 

 

 DEVAM EDECEK

 

Yetkililer, çocukların gelişimi için atölye sisteminin yararını ve gerekliliklerini her daim vurgulayan Başakşehir Okulları’nın yeni eğitim öğretim yılında açacağı 17 farklı atölyenin ilk yansıması olan “Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesini” uygulamaya devam edeceğini belirtti. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ