Belediye personeline sağlık taraması

Kapaklı Belediyesi personeli sağlık taramasından geçirildi. Solunum, işitme taraması ve kan testinin yapıldığı sağlık taraması kapsamında elde edilecek verilerin personele ait sağlık takibi dosyalarına

GÜNDEM 24.07.2019 19:05:00 0
Belediye personeline sağlık taraması

Kapaklı’da 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği rutin olarak yılda bir kez yapılması planlanan sağlık taraması kapsamında özel bir firmanın sağlık ekibi tarafından belediye personellerine Belediye Garaj amirliği alanına kurulan mobil sağlık aracında solunum, işitme taraması be kan testi yapıldı. Kapaklı Belediye personeline, akciğer muayenesi, işitme ve solumun testi yapıldı.

 

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini belirterek “Bu kapsamda personel sağlık taramasından geçirildi. Belediyemizde  tüm mesai arkadaşlarımızın Kapaklı'ya hizmet ederken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu tür uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını, hem de iş verimini gözetme imkânına sahip oluyoruz” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE