Yaz Okulu'nda 2'nci dönem

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu'nda 2'nci dönem dün başladı. Yaz okulu 9 Ağustos'ta tamamlanacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Yaz Spor Okulumuzda bu yaz tatilinde toplam bin 600

SPOR 22.07.2019 15:16:00 0
Yaz Okulu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulunda 1 Temmuz’dan başlayan ilk dönem 19 Temmuz’da sona erdi. İkinci dönem ise dün başladı.

 

UZMAN EĞİTMENLER EĞİTİM VERİYOR

 

Bu yıl 17 branşta düzenledikleri Yaz Spor Okulu’nda ikinci dönemin pazartesi günü başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz spor okulu 9 Ağustos Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okulumuzda bu yaz tatilinde toplam bin 600 çocuğumuzu eğitim görmüş olacak. Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor konusunda uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor” dedi.

 

9 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

 

Başkan Akay, Yaz Okulları'nın öğrenciler için faydalı olacağına inandığını dile getirerek “Bu yıl toplam 17 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda 2. Dönem eğitimleri bugün itibariyle başladı. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek.  Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açıldı. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde veriliyor. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza toplam 1600 öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona eren olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” diye konuştu.

 

Haber / Yakup KARATEPE