Serinlemek için girdikleri denizde can verdiler

Kapaklı'da yaşayan 15 yaşındaki Halil Sade, Pazar günü arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kırklareli Kıyıköy'de denizde boğularak hayatını kaybetti. Emre Saç boğulmaktan son anda kurtulurken

GÜNDEM 22.07.2019 09:35:00 0
Serinlemek için girdikleri denizde can verdiler

Edinilen bilgiye göre Kapaklı’da yaşayan 15 yaşındaki Halil Sade,  16 yaşındaki Emre Saç ve Yasir İskar, gittikleri Kırklareli Kıyıköy’de serinlemek için denize girdi. 3 çocuk bir süre sonra akıntıya kapılırken, olay yerine gelen arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu Halil Sade'nin cansız bedenine ulaşıldı. 16 yaşındaki Emre Saç boğulmaktan son anda kurtulurken, 16 yaşındaki Yasir İskar ise akıntıda kayboldu.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Kıyıköy’de boğularak hayatını kaybeden 15 yaşındaki Halil Sade, dün öğle namazına müteakip Kapaklı Mimar Sinan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kapaklı Şehir Mezarlığı’na dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

 

Akıntıda kaybolan Yasin İskar’ı aramak için çalışmalar yürütülürken, dün öğleden sonra İskar'ın cansız bedeni olay yerindeki kayalıklarda bulundu. Önce Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İskar’ın cansız bedeni ardından da otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU